2000 kronor (inklusive 25 procent moms)

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

ST-kurs delmål a2, b1 & b2 online

Total engångskostnad 2000 kronor (inkl. 25% moms) per kursdeltagare och intyg.

Troligtvis ett av de smidigaste sättet att erhålla kompetens och kursintyg online avseende Socialstyrelsens delmål a2, b1 & b2 ("Etik, mångfald och jämlikhet", "Kommunikation med patienter och närstående" och "Hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande arbete").

Kursen är webbaserad utan fysiska möten och genomförs på individuell basis. Du är välkommen att anmäla dig och påbörja kursen när som helst:

  1. Börja med att ange din epostadress här, för att du ska få tillgång till kursen, och klicka på knappen.
  2. Betalningen sker på ett säkert sätt via PayPal, men du kommer inte att behöva registrera ett PayPal-konto. Det räcker med ett kreditkort eller motsvarande för att köpa kursen.
  3. Efter betalningen erhåller du två epostmeddelanden: Dels ett kvitto från PayPal (som du till exempel kan använda för att få tillbaka summan från din arbetsgivare), dels ett automatiskt meddelande från mig med dina inloggningsuppgifter till kursen.

Jag har designat kursen så att du kan studera helt i din egen takt. Mina specialskrivna texter innehåller instruktioner, anvisningar, tips/råd, anonymiserade fallbeskrivningar med mera. Dessutom finns ett antal examinerande frågor som du måste besvara skriftligt. När du är klar, mejlar du dina svar till mig. Inom cirka en vecka har jag bedömt texten och om du är godkänd erhåller du ett kursintyg. Skulle det fattas något berättar jag vad du måste komplettera. För att intyget ska bli korrekt och för att jag ska kunna posta intyget till dig behöver jag ditt personnummer och din postadress, som du kan ge mig när du mejlar examinationsuppgiften till mig.

Om du har några frågor kan du alltid mejla mig: [email protected]

Hälsningar
Marit Lindberg, specialist i Allmänmedicin

Lärare och kursansvarig med erfarenhet som distriktläkare från offentliga och privata vårdcentraler. F.d. studierektor för AT och ST i allmänmedicin med mångårig erfarenhet av planera, genomföra och utvärdera ST-kurser.